top of page
Newspaper_edited_edited.jpg

Peter & Sabine

Art Direction | Social Media | Fotografie | Illustraties | Newspaper

Slagerij Peter & Sabine benaderde ons met de wens om hun verhaal, passie en visie, die verder reiken dan alleen het verkopen van vlees, op een unieke manier te delen met hun klanten. Dit wilden ze realiseren via sociale media en hun eigen krantje. Ze wilden hun klanten meenemen naar het echte slagersleven, naar de ziel van hun ambacht. Om dit te verwezenlijken, hebben we een visueel moodboard gecreëerd dat de essentie van de slagerij vastlegde, van de ambachtelijke producten tot het gepassioneerde vakmanschap.

Een cruciaal aspect van ons project was het bedenken van een centraal figuur, een illustratie in een specifieke stijl die als leidraad kon dienen voor al hun communicatie-uitingen. Na grondig zoeken vonden we de perfecte illustrator om deze visie tot leven te brengen.

Ook de fotografie hebben we naar een hoger en professioneel niveau getild, zodat zowel de online als offline communicatie exact weergeeft wie ze zijn: kwaliteit met passie en toewijding. Voor de kerstperiode hebben we ons bovendien laten inspireren door de vraag: 'Wat als we in plaats van confetti vlees en groenten in de lucht zouden gooien?' Het resultaat was een leuke kerstkaart die tevens informatie geeft over de bereidingswijze van de bestellingen van hun klanten. En natuurlijk passen we de sociale media-uitingen aan aan de kerstsfeer.

Ontdek onze andere projecten:

bottom of page