top of page

Barbara Ciesluk, zaakvoerdster Authentiek

"Je voelt snel aan wat een klant bedoelt. Dat is een gave."

Over Ons

Sketch helpt jouw KMO groeien door je online en offline zichtbaarheid te vergroten. Wij zijn gespecialiseerd in content marketing voor bedrijven, fabrikanten en detailzaken in elke verfijnde lifestyle-sector, zoals voeding, mode, design, cultuur en welzijn.

Laurence Steyt, art director en visual storyteller met 16 jaar ervaring in visuele communicatie, is de bezieler van Sketch. Samen met haar team brengt ze het DNA en de ziel van je bedrijf, product of dienst in kaart en brengt ze jouw verhaal, met elegantie, finesse en vooral met oog voor wie jij werkelijk bent, in al haar authenticiteit tot leven.

LinkedIn_Profiel_Foto_extrra_Hair_Gras_3.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Hey, ik ben Laurence en zolang ik me kan herinneren, denk ik visueel. Elk gesprek en elk verhaal zet ik om in beelden en verhaallijnen, altijd in een 'simply chic' stijl. Door deze vaardigheid te combineren met mijn strategische en resultaatgerichte aanpak, kan ik bedrijven helpen om hun verhaal te vertellen. En daar krijg ik energie van omdat ik dat kan doen vanuit mijn eigen passie: luisteren, analyseren, bedenken en visualiseren.

Bezieler van Sketch, Laurence Steyt

Laten we elkaar beter kennen!

Zo kan je snel ontdekken of we op dezelfde golflengte zitten, wat we voor jou kunnen betekenen en hoe we precies te werk gaan. Tijdens een online discovery meeting beantwoorden we al je vragen:

bottom of page