top of page

Barbara Ciesluk, zaakvoerster Authentiek

"Je voelt snel aan wat een klant bedoelt. Dat is een gave."

Over Ons

Sketch helpt jouw KMO groeien door je online en offline zichtbaarheid te vergroten. Wij zijn gespecialiseerd in content marketing en branding voor merken, bedrijven en detailzaken in elke verfijnde lifestyle-sector, zoals voeding, mode, design, cultuur en welzijn.

Laurence Steyt, art director en visual storyteller met 16 jaar ervaring in visuele communicatie, is de drijvende kracht achter Sketch.  Zij is je ‘wingman’, je rechterhand en brengt samen met jou het DNA en de ziel van je bedrijf, product of dienst in kaart.  Vervolgens gaat ze met haar team aan de slag om jouw verhaal op elegante en verfijnde wijze, met oog voor jouw authenticiteit, tot leven te brengen.

Portret Laurence 07.jpg

Bezieler van Sketch, Laurence Steyt

Hey, ik ben Laurence en zolang ik me kan herinneren, denk ik visueel. Elk gesprek en elk verhaal zet ik om in beelden en verhaallijnen, altijd in een 'simply chic' stijl. Door deze vaardigheid te combineren met mijn strategische en resultaatgerichte aanpak help ik bedrijven hun identiteit te visualiseren en hun verhaal te vertellen.

  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page