top of page

Barbara Ciesluk, zaakvoerster Authentiek

"Je voelt snel aan wat een klant bedoelt. Dat is een gave."

Over Ons

Sketch Agency tilt merken en bedrijven naar een high-end uitstraling door middel van verfijnde branding, creatieve visual storytelling en het creëren van een exclusieve lifestyle wereld rondom je merk, zowel online als offline.

In 2017 richtte Laurence Steyt, art director met 16 jaar ervaring in de lifestyle sector, Sketch Agency op met als doel merken en bedrijven de klassevolle uitstraling te geven die hun werkelijke DNA weerspiegelt en hen te ondersteunen in hun high-end lifestyle communicatie. Samen met haar toegewijde team streeft ze ernaar jouw verhaal verfijnd en elegant tot leven te brengen, met een diepgaand respect voor jouw unieke authenticiteit.

Portret Laurence 07.jpg

Bezieler van Sketch, Laurence Steyt

Sta me toe me voor te stellen: Ik ben Laurence en zolang ik me kan herinneren, denk ik visueel. Elk gesprek en elk verhaal zet ik om in beelden en verhaallijnen, altijd in een 'simply chic' stijl. Door deze vaardigheid te combineren met mijn strategische en resultaatgerichte aanpak help ik bedrijven hun identiteit te visualiseren en hun verhaal te vertellen op een hoogwaardig niveau.

  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page