top of page
Content Creation Manege La Cambre

Manège La Cambre

Art Direction | Logo Design | Website | Drieluik | Banner

Manège La Cambre schakelde ons in voor een complete rebranding, met als doel de ziel van hun manege te weerspiegelen in lifestyle storytelling - van logo, sterke slogan tot flyers, banners en een website. Gelegen in het hart van het Ter Kameren bos in Ukkel, te midden van het bruisende Brussel, streeft de manege ernaar haar passie voor de paardensport te delen met kinderen en tieners.

 

Hun pedagogische aanpak, onder leiding van ervaren instructeurs, garandeert dat elk moment met de pony's en paarden doordrenkt is van ontdekking, plezier en groei. Bij Manège La Cambre draait het immers niet alleen om het vormen van ruiters, ook de unieke band tussen mens en paard vindt hier zijn plaats. Het is meer dan alleen een rijcentrum; het is avontuur, een toevluchtsoord waar dromen tot leven komen en elke vooruitgang wordt gevierd.

 

De slogan 'En selle vers l’aventure, où les rêves prennent vie!' onderstreept deze visie perfect. Het nieuwe logo belichaamt deze filosofie op een prachtige manier, waarbij de speelse geest van de kindertijd vakkundig wordt verweven met de vastberadenheid van volwassenheid. Zo symboliseert het logo niet alleen groei en begeleiding, maar ook het streven naar nieuwe horizonten.

Ontdek onze andere projecten:

bottom of page