top of page
22_CampagneMaliyeux_139.jpg

Les Maliyeux

Art Direction | Logo | Campagnebeelden | Display | Banner

Les Maliyeux, een nieuw merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van luxueuze en op maat gemaakte lederen etuis en accessoires voor de optiekwereld, heeft met trots de erfenis van de iconische lederen etui van Bodart Opticiens voortgezet. Ze kwamen naar ons met de ambitie voor een nieuw logo, een visuele identiteit en een krachtige campagne om hun verhaal te vertellen.

Stap voor stap hebben we gewerkt aan de artistieke visie en het DNA van het merk, waarbij we gebruikmaakten van moodboards om de juiste sfeer en esthetiek vast te leggen. Het nieuwe logo dat we hebben gecreëerd is een perfecte mix tussen Boho Chic, klasse, elegantie en finesse, wat naadloos aansluit bij de identiteit van het merk. Het campagnebeeld met de Eiffeltoren dat we hebben ontwikkeld, is niet alleen herkenbaar maar ook krachtig, en draagt een onmiskenbare boodschap uit voor Les Maliyeux.

Bovendien hebben we een campagne ontworpen die de producten van Les Maliyeux presenteert op displays, websites en sociale media. Deze campagne is ontworpen om de producten op een meeslepende wijze te presenteren en zo potentiële klanten te inspireren. Het uiteindelijke resultaat is een naadloos samenhangende en uiterst aantrekkelijke merkidentiteit, waarin de essentie van Les Maliyeux volledig tot uiting komt.

Ontdek onze andere projecten:

bottom of page