top of page
Portret Laurence 03.jpg

Laurence Steyt is je communicatiepartner
en enige contactpersoon

Met een "Part of Your Team" mentaliteit vertaalt Laurence je ideeën naar een authentiek concept en staat ze in voor de coördinatie en realisatie van het volledige project.

Dit doet ze samen met haar team in nauwe samenwerking met jou, altijd op maat en in lijn met jouw behoeften. Haar persoonlijke, flexibele en efficiënte aanpak resulteert in succesvolle samenwerkingen met prachtige resultaten.

Onze Aanpak

Bij Sketch staat jouw unieke verhaal, jouw behoeften en jouw wensen centraal. We zijn er voor jou, om je te begeleiden op je creatieve reis en een resultaat te creëren dat jouw visie en persoonlijkheid weerspiegelt.

We willen je een uitstekende en vlotte ervaring bezorgen, zonder enige rompslomp.  Dat bereiken we door te kiezen voor een persoonlijke, transparante en doelgerichte aanpak, waarbij we nauw met je samenwerken en onze stap-voor-stap methode toepassen:

Laurence Steyt Meeting.jpg

01

Discovery Workshop

Tijdens deze workshop duiken we in jouw bedrijf, zodat we ons kunnen inleven en een goed beeld kunnen vormen van jouw onderneming. We luisteren naar je wensen, doelen en verwachtingen en denken proactief met je mee.

02

Sketching & Storyboarding

We denken na over jouw DNA, doelgroep en unieke eigenschappen. We verkennen verschillende ideeën, richtingen en mogelijkheden, waarbij we jouw doelen altijd centraal stellen. Vervolgens werken we dit uit aan de hand van schetsen, sfeerbeelden en moodboards.

IMG_1508_Square_zw.jpg
IMG_20221116_162807_ZW_square.jpg

03

Brainstorming & Conceptualisation

We gaan samen aan de slag met de moodboards en brainstormen elk vanuit onze eigen expertise. We delen ideeën en bouwen verder op elkaars voorstellen om uiteindelijk tot een concept of uitvoering te komen die aansluit bij jouw wensen en doelen.

04

Creation & Design

Elke realisatie vereist specifieke vaardigheden en/of een bepaalde stijl. We geloven sterk in synergie, het hart van ons verhaal en het succes van onze resultaten. We doen zelf waar we het sterkst in zijn, en afhankelijk van de behoeften van het project activeren en coördineren we onze deskundige partners.

Sketch Agency Backstage.jpg
Brainstorming_edited.png

05

Empowering Your Story, Always

Heb je nieuwe ideeën, vragen of plannen om jouw online aanwezigheid verder uit te breiden? Als je vertrouwde communicatiepartner blijven wij vol enthousiasme voor je klaarstaan om je te ondersteunen en samen succesvolle stappen te zetten.

bottom of page