top of page
Portret Laurence 03.jpg

Laurence Steyt is je communicatiepartner
en contactpersoon

Met een "Part of Your Team" mentaliteit vertaalt Laurence je ideeën naar een authentiek concept en staat ze in voor de coördinatie en realisatie van het volledige project.

Dit doet ze in nauwe samenwerking met jou, altijd op maat en in lijn met jouw behoeften. Haar persoonlijke, flexibele en efficiënte aanpak resulteert in succesvolle samenwerkingen met prachtige resultaten.

Onze Aanpak

Bij Sketch ligt onze focus op jouw unieke verhaal, jouw visie en jouw ideeën. We zijn gepassioneerd om je te begeleiden op jouw creatieve reis en samen een resultaat te creëren dat jouw persoonlijkheid en visie weerspiegelt.

We hechten veel waarde aan een persoonlijke en transparante aanpak, waarbij jouw behoeften en wensen altijd onze hoogste prioriteit hebben. We willen ervoor zorgen dat jouw project soepel verloopt, en dat doen we door nauw met jou samen te werken en een gestructureerde aanpak van 5 stappen te volgen. Geen gedoe, alleen een geweldige ervaring met een eindresultaat waar jij volledig tevreden mee zult zijn. Laat ons voor je zorgen en ontdek hoe we samen een fantastisch resultaat kunnen bereiken!

Laurence Steyt Meeting.jpg

01

Discovery Workshop

Tijdens deze workshop duiken we in jouw bedrijf, zodat we ons kunnen inleven en een goed beeld kunnen vormen van jouw onderneming. We luisteren naar je wensen, doelen en verwachtingen en denken proactief met je mee.

02

Sketching & Storyboarding

We denken na over jouw DNA, doelgroep en unieke eigenschappen. We verkennen verschillende ideeën, richtingen en mogelijkheden, waarbij we jouw doelen altijd centraal stellen. Vervolgens werken we dit uit aan de hand van schetsen, sfeerbeelden en moodboards.

IMG_1508_Square_zw.jpg
IMG_20221116_162807_ZW_square.jpg

03

Brainstorming & Conceptualisation

We gaan samen aan de slag met de moodboards en brainstormen elk vanuit onze eigen expertise. We delen ideeën en bouwen verder op elkaars voorstellen om uiteindelijk tot een concept of uitvoering te komen die aansluit bij jouw wensen en doelen.

04

Creation & Design

Elke realisatie vereist specifieke vaardigheden en/of een bepaalde stijl. We geloven sterk in synergie, het hart van ons verhaal en het succes van onze resultaten. We doen zelf waar we het sterkst in zijn, en afhankelijk van de behoeften van het project activeren en coördineren we onze deskundige partners.

Sketch Agency Backstage.jpg
Brainstorming_edited.png

05

Empowering Your Story, Always

Heb je nieuwe ideeën, vragen of plannen om jouw online aanwezigheid verder uit te breiden? Als je vertrouwde communicatiepartner blijven wij vol enthousiasme voor je klaarstaan om je te ondersteunen en samen succesvolle stappen te zetten.

bottom of page